Partners in duurzame energie

Onze partners in Energiedamwanden

Gooimeer voor stalen damwand

Gooimeer B.V.
Damsluisweg 67
1332 EB Almere
+31 (0)36 537 0333
mail@gooimeer.nl

Of het nu gaat over stalen damwanden, balken, rijplaten of stalen buispalen, Handelmaatschappij Gooimeer is al sinds 1976 DE specialist op dit gebied. Gooimeer is gespecialiseerd in de huur/verhuur en verkoop/terugkoop van zowel warmgewalste als koudgewalste stalen damwandprofielen van alle producenten op dit gebied. Met ons kunt u hierover ijzersterke afspraken maken en dankzij onze kennis, ervaring en flexibele opstelling kunnen wij u bij elk probleem de best mogelijke oplossing aanbieden. Niet voor niets zijn wij NEN-EN-ISO 9001: 2015-gecertificeerd. 

Crux engineering

CRUX Engineering BV
Pedro de Medinalaan 3c
1086 XK Amsterdam
+31 (0)20 494 30 70
info@cruxbv.nl

CRUX is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van geotechniek, geohydrologie en bodem. Door deze adviesdiensten te bundelen met onze expertise op het gebied van monitoring, grondonderzoek en grondverbeteringstechnieken, zijn wij bij uitstek in staat om complete en waar nodig innovatieve, (geo)technische ontwerpoplossingen te bieden.

Door onze sterke drang naar kennis en innovatie is ons bureau sinds de oprichting in 2002 snel gegroeid en momenteel bij vrijwel alle (gecompliceerde) geotechnische projecten en vraagstukken in Nederland betrokken, als ontwerper of als expert. Voor CRUX is het duidelijk dat de ondergrond een onmisbare bijdrage levert aan de inrichting van technieken voor een duurzame energie behoefte. 

Future Energy Technologies PLC
Europa Business Centre
Level 3, Suite 702
Dun Karm Street
BKR9034, MALTA

Zai Ingenieurgesellschaft MBH​
Schloss-Rahe-Str. 15
52072 Aachen, Duitsland
+49 (0) 241 / 9367 – 1800
info@zai-ingenieure.de

Duurzaam Opgewekt
De Elzenhof 7e
4191 PA Geldermalsen
+31 (0)344 750 270
info@duurzaamopgewekt.nl

Nathan als partner voor duurzame klimaattechniek

NATHAN
Mega 2
6902 KL Zevenaar
+31 (0) 26 4459 845
info@nathan.nl

TU Delft De Zweth project

TU DELFT
TU Delft is betrokken bij ons pilot project in “De Zweth” waar Energie-damwanden uitvoerig in de praktijk getest worden.

technische universiteit eindhoven logo partner gooimeer h

TU EINDHOVEN
TU Eindhoven is betrokken bij ons pilot project in “De Zweth” waar Energie-damwanden uitvoerig in de praktijk getest worden.

Energiedamwand Nederland is aangesloten bij:

Platform BiKa
BiKa is een kennisplatform binnen CROW en houdt zich onder andere bezig met het bundelen van kennis en inbreng van beheerders van gemeentelijke binnenstedelijke kademuren, ingenieursbureaus, aannemers en innovatieve oplossingen bij binnenstedelijke kademuren.  

Netwerk Aquathermie

Het netwerk brengt de mogelijkheden in kaart om met aquathermie gebouwen te verwarmen en/of te koelen om zo een versnelling te brengen in de warmtetransitie. Het netwerk is bedoeld als platform van en voor partijen en partners van de Green Deal Aquathermie om kennis en praktijkervaringen te delen.

Bodemenergie Nederland is er voor alle professionals in de bodemenergie branche en voor iedereen die in de keten te maken heeft met de aanschaf en exploitatie van de duurzame energiesystemen. De bodemenergie kan als bron voor duurzame energie ingezet worden en een belangrijke bijdrage aan de klimaatdoelstellingen leveren.

Het netwerk Flevolandse Energieagenda (FEA) is een samenwerkingsverband tussen Flevolandse overheden, maatschappelijke partners en het bedrijfsleven. Zij werken samen aan de energietransitie, met als doel om bij te dragen aan een CO₂-neutraal Flevoland. Via FEA ontmoeten zij elkaar, versterken ze hun netwerk en wordt kennis en inspiratie opgedaan.